You, the petitioner

Schaf de groepsquarantaine maatregelen af voor de basisschoolleeftijd

3 signatures

Met de besmettelijke Omikronvariant van het Covid-19 virus zijn de groepsquarantaine maatregelen voor kinderen in de basisschoolleeftijd niet meer passend en een belemmering voor de brede ontwikkeling van onze kinderen zoals beschreven in het "Verdrag inzake de rechten van het kind" .

Petition

We

ouders en/of verzorgers van kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

observe

  • een belemmering in de brede ontwikkeling van onze kinderen door de groepsquarantaine maatregelen die worden opgelegd door de GGD bij besmettingen onder een groep kinderen.
  • Het doel van de groepsquarantaine maatregelen is om besmetting te voorkomen.
  • De vraag is of dit doel nog haalbaar is met de besmettelijke Omikron variant.
  • Daarnaast constateren wij dat onze kinderen nu veel preventief in quarantaine moeten, waardoor zij onderwijs en andere mogelijkheden tot een brede ontwikkeling missen.

 

and request

u daarom om de groepsquarantaine maatregelen af te schaffen en alleen een dringend advies tot quarantaine af te geven wanneer kinderen daadwerkelijk besmet zijn met het Covid-19 virus.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2022-01-31 
Lead petitioner:
Patricia Vermeulen 

History

Signatures