U, de petitionaris

Schaf de groepsquarantaine maatregelen af voor de basisschoolleeftijd

3 ondertekeningen

Met de besmettelijke Omikronvariant van het Covid-19 virus zijn de groepsquarantaine maatregelen voor kinderen in de basisschoolleeftijd niet meer passend en een belemmering voor de brede ontwikkeling van onze kinderen zoals beschreven in het "Verdrag inzake de rechten van het kind" .

Petitie

Wij

ouders en/of verzorgers van kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

constateren

  • een belemmering in de brede ontwikkeling van onze kinderen door de groepsquarantaine maatregelen die worden opgelegd door de GGD bij besmettingen onder een groep kinderen.
  • Het doel van de groepsquarantaine maatregelen is om besmetting te voorkomen.
  • De vraag is of dit doel nog haalbaar is met de besmettelijke Omikron variant.
  • Daarnaast constateren wij dat onze kinderen nu veel preventief in quarantaine moeten, waardoor zij onderwijs en andere mogelijkheden tot een brede ontwikkeling missen.

 

en verzoeken

u daarom om de groepsquarantaine maatregelen af te schaffen en alleen een dringend advies tot quarantaine af te geven wanneer kinderen daadwerkelijk besmet zijn met het Covid-19 virus.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
31.01.2022 
Petitionaris:
Patricia Vermeulen 

Geschiedenis

Ondertekeningen