You, the petitioner
1e650ade e997 4f7e 9be8 aa9c1f6fb90d

Samen Tegen UBER EATS!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Heeft u ook het gevoel dat u opgelicht bent door Uber Eats? Bestelling weg, geld van je rekening. Contact wordt niet op gereageerd en ze storten het geld niet terug!

Petition

We

Mensen die ook opgelicht zijn door uber eats.

 

observe

Bestellingen die geannuleerd worden maar wel geld van je rekening wordt afgeschreven. En totaal geen support van Uber Eats. Ze komen met allerlei smoesjes en leugens dat het niet hun schuld is. Dat ze het geld al terug hebben gestort of dat je ‘te laat’ bent voor een terug betaling omdat ze ZELF niet binnen 48 uur reageren.

 

and request

Tot het terug storten van alle betalingen waarvan de bestelling is geannuleerd!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Rens Sterkens 
Organisation:
SAMEN TEGEN UBER EATS 

History

Signatures