U, de petitionaris

Ruime winkelzondag in Westerkwartier

400 ondertekeningen

Iedereen zou vrij moeten zijn om de zondag naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld door een godsdienst te belijden. Het is een groot goed dat Nederland vrijheid van religie kent. Religie is voor velen iets moois, maar mag nooit de vrijheid van anderen belemmeren. Het past dan ook niet om de winkeltijden op zondagen te beperken vanuit religeuze gronden.

Petitie

Wij

burgers van gemeente Westerkwartier

 

constateren dat:

dat er een beperkte politieke stroming is die de gemeente in gijzeling houdt en daarmee vanuit haar waarden de vrijheid van de inwoners van het Westerkwartier beperkt om op zondagen binnen de gemeentegrenzen te kunnen winkelen: met nauwere openingstijden voor de supermarkten (terug van 18:00 naar 17:00 uur) en nog steeds beperkte winkelzondagen voor andere winkels

 

en verzoeken

de beperking van vrijheid ongedaan te maken en winkeliers niet te beperken in hun ondernemerschap door winkeliers zelf hun openingstijden op zondag te laten bepalen tussen de periode 12:00 en 21:00 uur.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westerkwartier 
Petitieloket:
Einddatum:
13-02-2020 
Petitionaris:
Bert Linker 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen