U, de petitionaris
Rottanovaja

Rotta Nova ja

718 ondertekeningen

Rotta Nova is een bouwplan in hartje Rotterdam tussen Hoogstraat en Markthal waar broodnodige nieuwe woningen gebouwd moeten gaan worden. Deze petitie pleit ervoor dat de gemeente Rotterdam er alles aan zal doen het plan te bouwen. Direct omwonende? Gebruik '#omwonende' in je reactie.

Petitie

Wij

Bewoners van Rotterdam en geïnteresseerden in de ontwikkeling van deze geweldige stad

 

constateren

Dat er discussie is ontstaan over het tijdelijke grasveld op de bouwplek van project Rotta Nova, gelegen op de geboortegrond van Rotterdam aan de Hoogstraat en Grotemarkt. Dit is een plek midden in de stad met al veel open ruimte er omheen, waar stedelijke verdichting van enorm belang is voor de beleving van de stad, en voor het draagvlak van grootstedelijke voorzieningen in de omgeving, zoals de Markthal en de horeca aan de Hoogstraat.

 

en verzoeken

De gemeente Rotterdam om de signalen uit de samenleving positief op te vatten. Er is blijkbaar veel behoefte aan groene buitenruimte. Tegelijk is er veel behoefte aan nieuwe woningen! Bouw Rotta Nova, maar geef tegelijk ook gehoor aan de roep om groen in de rest van het centrum, zoals extra groen op de Binnenrotte, Grotemarkt, Nieuwemarkt, Boompjes, Blaak en andere plekken in de omgeving.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2017 
Petitionaris:
Dirk Schennink 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Meer informatie op onze website

Op onze website staat meer informatie over deze petitie. Lees het hier: http://www.rtm-xl.nl/2017/09/petitie-rotta-nova-ja/#more-1473.

12-09-2017