You, the petitioner
Rottanovaja

Rotta Nova ja

718 signatures

Rotta Nova is een bouwplan in hartje Rotterdam tussen Hoogstraat en Markthal waar broodnodige nieuwe woningen gebouwd moeten gaan worden. Deze petitie pleit ervoor dat de gemeente Rotterdam er alles aan zal doen het plan te bouwen. Direct omwonende? Gebruik '#omwonende' in je reactie.

Petition

We

Bewoners van Rotterdam en geïnteresseerden in de ontwikkeling van deze geweldige stad

 

observe

Dat er discussie is ontstaan over het tijdelijke grasveld op de bouwplek van project Rotta Nova, gelegen op de geboortegrond van Rotterdam aan de Hoogstraat en Grotemarkt. Dit is een plek midden in de stad met al veel open ruimte er omheen, waar stedelijke verdichting van enorm belang is voor de beleving van de stad, en voor het draagvlak van grootstedelijke voorzieningen in de omgeving, zoals de Markthal en de horeca aan de Hoogstraat.

 

and request

De gemeente Rotterdam om de signalen uit de samenleving positief op te vatten. Er is blijkbaar veel behoefte aan groene buitenruimte. Tegelijk is er veel behoefte aan nieuwe woningen! Bouw Rotta Nova, maar geef tegelijk ook gehoor aan de roep om groen in de rest van het centrum, zoals extra groen op de Binnenrotte, Grotemarkt, Nieuwemarkt, Boompjes, Blaak en andere plekken in de omgeving.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-10 
Lead petitioner:
Dirk Schennink 
Website:

History

Signatures

Updates

Meer informatie op onze website

Op onze website staat meer informatie over deze petitie. Lees het hier: http://www.rtm-xl.nl/2017/09/petitie-rotta-nova-ja/#more-1473.

2017-09-12