U, de petitionaris
Rookvrij bordje2

Rookvrije speeltuintjes Oog in Al - Utrecht West

50 ondertekeningen

De coalitie Rookvrij Oog in Al investeert samen met de wijk in een Rookvrije Generatie. Dit doen wij onder meer door het stimuleren van rookvrije zones, zoals nu steeds vaker ingevoerd rondom ziekenhuizen, sportclubs en op scholen. Deze dragen bij aan de kans om kinderen rookvrij te laten opgroeien. Om aan de gemeente te laten zien dat de inwoners van Oog in Al dit initiatief ook ondersteunen vragen wij u om de petitie te tekenen.

Petitie

Wij

Coalitie Rookvrij Oog in Al – bestaande o.a. uit scholen, BSO's, Gezondheidscentrum en winkeliers

 

constateren

  • Wij willen graag rookvrije speeltuintjes.
  • Als kinderen volwassenen zien roken is de kans groter dat kinderen op latere leeftijd in de verleiding komen om te gaan roken.
  • Het verzoek om een gebied rookvrij te houden past denken wij goed in onze wijk waarin men actief betrokken is bij elkaar.
  • Een rookverbod is niet de insteek van dit initiatief, het is slechts een wens en een verzoek aan rokers om niet in deze gebieden te roken.

 

en verzoeken

De coalitie wil bij de onbeheerde speeltuinen in Oog in Al bordjes ophangen van Rookvrije Generatie (of waar dat handiger is een stoeptegel neerleggen).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
15-04-2020 
Petitionaris:
Stephanie van Emmerik  
Organisatie:
Gezondheidscentrum Oog in Al  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen