U, de petitionaris

Roland Cristal @ Intents Festival 2023!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Heb jij ook heerlijk mee gehuppeld op de heerlijke beats van Roland Cristal? Vroeg jij ook af: "Goh, van wie zijn deze geweldige stuiter tonen?" Vind jij dat Roland Cristal volgend jaar op Intents Festival moet staan?

Teken dan nu deze petitie en deel deze uiteraard met jouw vriendengroep!

Petitie

Wij

de ultra ravers, intentse party lovers en after-party pioneers van Intents Festival

 

constateren

dat dit jaar de Intents Camping werd geteisterd door parades die rond huppelde op de epische beats van Roland Cristal en zelfs de social media's vol staan met geweldige moment opnames onderbouwd met de goudse geluiden van Roland Cristal.

 

en verzoeken

dat Roland Cristal ons komt verheerlijken met spicy beats zoals La Pantera, Vendetta, On entend des trompettes (en nog veel meer!) op Intents Festival 2023!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
02-06-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Ken jij Roland Cristal nog niet maar heb je er al wel van gehoord?

Check hier zijn muziek pagina's!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3JOPSnZYkyyM9pS1Dpswbf?si=QLf4jBSQTReEWIgGGTXFAQ
Soundcloud: https://soundcloud.com/roland-cristal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClZgcaWWUTi_tjEbFmRB3Aw.

31-05-2022