U, de petitionaris

Riley Reid for mod

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


Deze petitie is er voor bedoeld om de hashtag RILEYREIDFORMOD te ondersteunen. Wil jij graag meehelpen? Heel makkelijk, je hoeft alleen deze petitie te tekenen en je hebt geholpen!

Petitie

Wij

Het maakt niet uit hoe oud, kleur of geslacht je hebt, iedereen kan helpen!

 

constateren dat:

Er is een discord server genaamd "huts neven", in deze server is Riley Reid nog geen MOD en vind dat niet heel leuk.

 

en verzoeken

Teken deze petitie zodat Riley Reid endelijk MOD mag worden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
lokaal fonds 
Petitieloket:
Einddatum:
09.04.2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen