U, de petitionaris

rijbewijzen voor mensen met ASS en ADHD

8 ondertekeningen

Hallo ik ben 45 jaar en vader van een dochter 16 j en een zoon van 13 j mijn dochter heeft een stoornis in het autistisch spectrum , en mijn zoon heeft A.D.H.D . ik ben op dit moment bezig aan een opleiding rijinstructeur rijbewijs B en ik zie dat er behoefte is in deze bijzondere groep mensen.

Petitie

Wij

ouders en mensen die vallen onder de eerder genoemde doelgroep en zich aangesproken voelen

 

constateren

wij ouders van en mensen met een van de bovengenoemde stoornis, voelen ons in de maatschapij vaak terug geplaatst en ontnomen van het basis recht van mobiliteit, om zelfstandig en vrij van hulp van andere een prive leven te kunnen voeren vanuit onze en hun eigen behoefte, wij worden door alle regeltjes en blokerende beprkingen hierin ten onrechte op een achterstand gezet, dit kan niet de bedoeling zijn, dus geef een ieder gelijke kansen.

 

en verzoeken

wij die ondertekenen vinden dat er meer mogelijkheden moeten zijn toegang te krijgen tot dat befaamde roze papiertje, zonder elke keer weer opnieuw geconfronteerd te worden met onze of hun beperking door het afleggen van testen of je wel geschikt bent om het te mogen. Nee, want in de "normale" wereld rijden er genoeg rond die mischien nooit een rijbewijs hadden mogen krijgen en die hebben deze beperkingen niet.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
30-04-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
will vermeulen  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.