U, de petitionaris

Rick Winkelman 4 F1 pitreporter - doei Jack Plooij

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Jack Plooij is ongeschikt gebleken als Ziggo Formule 1 pitreporter. Nadat Rick Winkelman de afgelopen weken de taak van F1 pitreporter overgenomen, is dat nog duidelijker worden. - geen open en opendeur vragen - goede vragen - geen Popie Jopie gedrag - professioneel - geen Jip en Janneke niveau

Petitie

Wij

de Formule 1 kijkers, die via Ziggo Sport de Formule 1 wedstijden kijken

 

constateren dat:

dat Jack Plooij is ongeschikt gebleken als Ziggo Formule 1 pitreporter. Nadat Rick Winkelman de afgelopen weken de taak van F1 pitreporter met succes heeft overgenomen, is nog duidelijker geworden dat lichtgewicht nitwit Jack Plooij totaal ongeschikt is voor de taak als F1 pitreporter bij Ziggo, vanwege o.a. de volgende redenen:

  • geen open en opendeur vragen
  • goede vragen
  • geen Popie Jopie gedrag
  • professioneel
  • geen Jip en Janneke niveau

 

en verzoeken

aan Ziggo Sport om Jack Plooij onmiddellijk te ontheffen van zijn taak als Formule 1 pitreporter, en Rick Winkelman hiervoor in te zetten voor de rest van het Formule 1 seizoen, vanaf de eerstvolgende Formule 1 race.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Kom Uut Kuuk Gek 

Geschiedenis

Ondertekeningen