U, de petitionaris
1

Rhodos Almere moet blijven

11 ondertekeningen

Grieks restaurant Rhodos moet na de zomer wijken voor woningen. “Dat betekent dat wij eind augustus na 35 jaar de deuren in Almere moeten sluiten”, vertelt de eigenaar. Helaas is in deze plannen geen plek meer voor ons restaurant, vertelt de eigenaar.

Laten wij zo spoedig mogelijk deze petitie starten om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Er is haast bij geboden, vriendelijk dank voor het ondertekenen van de petitie.

Petitie

Wij

inwoners die niet willen dat dit stukje nostalgie uit Almere verdwijnt

 

constateren

  • Een andere locatie in Almere is financieel niet haalbaar, zegt Babis. “Ten eerste zijn de huurprijzen ontzettend hoog, maar we zouden in een nieuwe zaak ook weer flink moeten investeren. Met mijn 62 jaar krijg ik daarvoor de bank niet meer mee. We hebben al zo’n zware tijd achter de rug vanwege de coronapandemie”.
  • “Maar wij zijn op dit moment wel in onderhandeling met een andere partij in Den Haag voor een mogelijke doorstart/samenwerking.”
  • Het Griekse restaurant Rhodos is een begrip in Almere Stad. Ik heb in de afgelopen 24 jaar dat ik hier woon fantastisch gegeten en vermaakt.
  • Het is te bizar dat dit ALWEER moet wijken voor de onnodige acties van woningbouwcorporaties.

 

en verzoeken

voorkom dat Grieks restaurant Rhodos na de zomer moet wijken voor woningen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
07.09.2022 
Petitionaris:
R. van Beveren 

Geschiedenis

Ondertekeningen