You, the petitioner
D6548abb 7d4c 4648 803a 5a502236a7cb

Renoveer het teerveld aan de Ekkersrijt

709 signatures

Omdat het teerveld inmiddels een sterk verouderde (vervallen) plek is, waardoor dit voornamelijk hangjongeren aantrekt en het niet meer uitnodigend is voor kinderen om hier te spelen, zou dit een renovatie kunnen gebruiken zoals het speel/sportveld bij de vierwindenlaan.

Petition

We

Bewoners uit de wijk de Blaak

 

observe

  • Dat het teerveld aan de Ekkersrijt momenteel sterk verouderd en vervallen is.
  • Momenteel wordt het veldje daardoor weinig gebruikt door kinderen om te spelen, maar is het met name nog een plek die hangjeugd aantrekt.
  • Onlangs is het sportveld aan de Vierwindenlaan gerenoveerd.
  • Door een dergelijke renovatie kan het veld weer gebruikt worden waar het voor bedoeld is en er hierdoor minder overlast zal zijn van hangjeugd.

 

and request

Een renovatie van het teerveld aan de Ekkersrijt, zoals aan de Vierwindenlaan of met een skatebaan, zodat dit veld weer gebruikt wordt door zowel jongere als oudere kinderen uit de wijk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2021-04-04 
Lead petitioner:
Angela Driessen 
Website:

History

Signatures

Updates

Meer dan 700 handtekeningen

We hebben inmiddels meer dan 700 handtekeningen uit de wijk verzameld. Deze zullen donderdag aan de gemeenteraad worden gepresenteerd.

+Read more...

We houden iedereen via de Facebookpagina, het wijkblad en Hoplr op de hoogte van de verdere gang van zaken.

2021-04-06