U, de petitionaris

Renoveer basisschool De Sleutel in Schalkhaar

170 ondertekeningen

Renoveer O.B.S De Sleutel in Schalkhaar! Inwoners van Schalkhaar, leerlingen en ouders van basisscholen ‘De Nicolaas’ en ‘De Sleutel’ te Schalkhaar vinden dat bij goed onderwijs, goede huisvesting hoort. Een plek die inspireert en bijdraagt aan een goede en veilige start van de toekomst van de basisschoolkinderen.

Gemeente Deventer heeft afgesproken om OBS de Sleutel in Schalkhaar te renoveren, zoals overeengekomen en vastgelegd in de gemeentelijke notitie: IHP 2012-2017. Maar de Gemeente Deventer komt haar afspraken niet na.

Daarom; Gemeente Deventer houd je aan de afspraak en renoveer O.B.S. de Sleutel, want: 'Beloofd = Beloofd!'

Petitie

Wij

Inwoners van Schalkhaar, leerlingen en ouders van basisscholen de Nicolaas en de Sleutel te Schalkhaar en alle anderen die dit initiatief een warm hart toe dragen en voorstaan op het feit dat bij goed onderwijs, uitstekende huisvesting noodzakelijk is,

 

constateren

Dat Gemeente Deventer zich niet aan haar afspraak gaat houden om Openbare Basisschool ‘De Sleutel’ in Schalkhaar te renoveren conform de afspraak die is vastgelegd in de gemeentelijke notitie: IHP 2012-2017.

 

en verzoeken

aan Gemeente Deventer om haar afspraken voor renovatie van OBS de Sleutel in Schalkhaar na te komen. Want; Beloofd = Beloofd.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Deventer 
Petitieloket:
Einddatum:
21-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Liesbeth Hekkers 

Geschiedenis

Ondertekeningen