U, de petitionaris
20230331 173910

Renovatie Plantage

11 ondertekeningen

Buurtbewoners hebben een ander idee voor een ontwerp waarbij er 3 ipv 1 extra parkeerplek gerealiseerd kunnen worden, wat wenselijk is aangezien er straks niet meer bij de huizen geparkeerd kan worden. Ook vinden wij het ontwerp van de buurtbewoners gebruiksvriendelijker.

Petitie

Wij

Bewoners van Plantage nummer 1 tot en met nummer 54.

 

constateren dat:

  • Dat het ontwerp zoals voorgedragen door buurtbewoners twee extra parkeerplaatsen oplevert ten opzichte van het aangepaste ontwerp van de gemeente.
  • Dat dit wenselijk is om parkeerproblemen en foutparkeren te voorkomen aangezien er straks niet meer bij de huizen geparkeerd kan worden.
  • Dat het ontwerp van de buurtbewoners de door de gemeente aangedragen doelstellingen waarborgt, gebruiksvriendelijker is, en prima uitvoerbaar is.

 

en verzoeken

Om het idee van de buurtbewoners uit te voeren in plaats van het aangepaste ontwerp van de gemeente.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lelystad 
Petitieloket:
Einddatum:
05-04-2023 
Petitionaris:
Ilse Boekhoven 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bedankt!

Bedankt mensen!

Omdat het niet voor iedereen mogelijk was om de petitie online te ondertekenen zijn wij ook langs de deuren gegaan. Op een paar adressen na, waar niemand thuis was, heeft iedereen zijn of haar handtekening gezet. Alle handmatig verzamelde handtekeningen hebben wij ingeleverd bij de gemeente. Deze petitie sluit vandaag.

+Lees meer...

De online verzamelde handtekeningen zullen wij ook inleveren.

Hartelijk bedankt namens de bewoners van de Plantage, hofje nummer 1 tot en met nummer 54, Stella Toren en Ilse Boekhoven.

05-04-2023