U, de petitionaris
Vulogo nl wit hr rgb tcm289 201376

Remove the question lock

308 ondertekeningen

Er is besloten vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam om voor de opleiding Bedrijfskunde per vraag een question lock in te stellen. Hierin worden wij als studenten benadeeld, doordat wij geen mogelijkheid hebben om eerst de makkelijkere vragen te maken en daarna te focussen op de lastige vragen.

Petitie

Wij

Wij zijn bedrijfskunde studenten aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

constateren

  • Recentelijk zijn wij achtergekomen dat in verband met de fraudebestrijding dat zowel de examencommissie als de opleidingsdirecteur samen besloten hebben om een question lock in te stellen tijdens tentamens.
  • Op het moment dat je fysiek je tentamen maakt, krijg je wèl de mogelijkheid om terug te gaan naar je vragen.
  • Daarnaast zijn wij van mening dat een sterke randomisatie in vragen meer dan voldoende is om eventuele fraude te bestrijden.

 

en verzoeken

Wij, bedrijfskunde studenten, eisen dat de question lock tijdens tentamens worden verwijderd, zodat wij op ons gemak eerst aan de gemakkelijkere vragen kunnen beginnen alvorens wij de lastigere vragen gaan beantwoorden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
25-02-2021 

Geschiedenis

Ondertekeningen