U, de petitionaris
Scheiding huisdieren1

Registreren van overleden huisdieren, door gemeentes en dierenambulances

38 ondertekeningen

Deze petitie is bedoeld om er voor te zorgen dat er een signaal bij de gemeente's en overheidsinstanties af wordt gegeven. Sommige gemeentes of overheidsinstanties, gooien de overleden dieren in een bak. Het hoort niet zo te gaan! Teken en zorg dat de eigenaar het nieuws krijgt van overlijden.

Petitie

Wij

Ik, Timothy Vorstenbosch en meerdere Nederlanders.

 

constateren

Dat overleden dieren, in een bak worden gegooid. Zonder dat er een registratie wordt gedaan met foto's zodat de eigenaren bericht krijgen dat hun huisdier helaas overleden is aangetroffen. Sommige Nederlanders zitten al maanden of soms wel jaren te wachten op nieuws over hun huisdier. Sommige gemeenten vertikken het om mee te werken.

 

en verzoeken

Ons verzoek is om een landelijk meldpunt voor gemeente, dierenambulances, dierenartsen of afvalstoffendiensten, om overleden huisdieren te melden die met of zonder chip worden gevonden.

Wij vinden dat dit verplicht moet worden, waarom? Omdat sommige eigenaren soms al maanden, zelfs jaren, zitten te wachten op nieuws van hun huisdier. Maar helaas komt dit er niet van, omdat geen van de enkele partijen samen wil werken aan deze manier van verwerken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
gemeenten 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2017 
Petitionaris:
Timothy Vorstenbosch 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen