U, de petitionaris
9033 logo   regio vo ho netwerk slogan %28jpg%29

Regionale VO-HO netwerken

2.681 ondertekeningen

De afgelopen 10 jaar hebben de regionale VO-HO netwerken laten zien dat de samenwerking tussen voortgezet onderwijs, het hoger onderwijs en het bedrijfsleven sterk bijdragen aan inspirerend en uitdagend onderwijs. We willen dit blijven doen.

Petitie

Wij

Scholen, docenten van VO-HO netwerken/Steunpuntenraad, VSNU,VO-raad, Vereniging Hogescholen

 

constateren dat:

dat de regionale VO-HO netwerken een solide infrastructuur vormen waarin 12 universiteiten, 18 hogescholen, 400 VO-scholen en talloze bedrijven en maatschappelijke organisaties intensief samenwerken. De aanpak op regionaal niveau blijkt succesvol. Jaarlijks worden 10.000 docenten en 50.000 leerlingen bereikt. Daarbij ligt de nadruk op bèta, inmiddels breidt het succes zich ook uit naar alfa en gamma.

 

en verzoeken

de overheid om te blijven investeren in de VO-HO-netwerken, zoals de scholen en het hoger onderwijs dat ook al naar vermogen doen. Wij verzoeken de overheid om te helpen voorkomen dat de infrastructuur, waar zo veel in is geïnvesteerd, al komend jaar (2017) afbrokkelt. Met continuering van de overheidsbijdrage van 2.5 M€ per jaar kunnen we blijven werken aan de talentonwikkeling bij leerlingen en docenten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-01-2017 
Petitionaris:
Agnes Kemperman 
Organisatie:
Regionale VO-HO netwerken/Steunpuntenraad 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen