You, the petitioner
Logo amaginudef

Referendum over nu stoppen huidige vorm van lockdown

156 signatures

Beweging voor waarheid vrijheid en gezondheid.

  1. Een directe common sense slimme beëindiging van de huidige vorm van lockdown.

2 .Oproep voor een referendum over het op een in de jaren '50 gebruikte uitgangspunt van de huidige lockdown: iedereen isoleren en afstand houden.

Wij werken ons eruit.

Petition

We

Iedereen die ons land wil redden van een meltdown, de beweging voor waarheid, vrijheid en gezondheid

 

observe

De huidige vorm van lockdown vernietigt de economie en dat is niet nodig:

  • Mensen met een sterk immuunsysteem en gezond zijn gaan aan het werk.
  • Mensen die ziek zijn isoleren we tot ze weer sterk zijn.
  • Mensen met kapot immuunsysteem isoleren we en nemen vitamine A,C en D in grote hoeveelheden. Over het versterken van het menselijk immuunsysteem, [zie de grootste erkende expert Dr VA Shiva Ayyadurai] https://youtu.be/dFczfwW99kU

De huidige lockdown is gebaseerd op wetenschap uit de jaren 50.

 

and request

Een referendum uit te roepen over:

  • Per direct onze economie weer opstarten door de lockdown per direct te beëindigen en te kiezen voor isoleren wanneer iemand ziek of zwak is.

  • De mensen die sterk en gezond zijn gaan per direct de kar weer trekken. Meet hoe sterk het immuunsysteem van een individu is, niet of iemand COVID-19 heeft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
26-07-2020 
Lead petitioner:
Wouter Raatgever 
Organisation:
Beweging voor waarheid, vrijheid en gezondheid 
Website:

History

Signatures

Updates

Aftreden kabinet: ZSM zodat we ZELF onze toekomst kunnen bepalen. Big Farma heeft dit kabinet gekocht.

Eindeloos heb ik onze volks vertegenwoordigers gemeld dat er niets klopt van wat er gebeurt in de behandeling van deze situatie. Ondertussen zit ik er zo in: EUGENICS Hoe komt het toch dat onze NOS niet praat over versterken van het immuunsysteem? Waarom praat het RIVM en OMT niet over versterken van het immuunsysteem? Waarom praat HUGODEJONGE niet over versterken van het immuunsysteem? Omdat U bangmaken HEEL veel €€€ oplevert.

+Read more...

En erger:

ALLE maatregelen zijn erop gericht om mensen ongezonder en dood te maken, de economie voor MKB te crashen en protest tegen te houden. LET THAT SINK IN. Zoek op: eugenics en Bill Gates.

Isolatie, distancing, mondkapjes, niet mogen samenkomen, sportscholen dicht, horeca dicht, Mac Donalds open, Pizza Hut open, kerken dicht etc. etc. Op basis van een HOAX. De griep in 2018 heeft meer doden geeist. Altijd mensen met een verzwakt immuunsysteem. Conclusie: het is oorlog; we worden bewust voor de gek gehouden met maatregelen die dodelijk zijn. Wat doe je in een oorlog; vechten met alles wat je hebt. Voor VRIJHEID! We zullen er ALLEMAAL MOETEN STAAN: 30 Mei 2020 11.00 uur Malieveld / Koekamp

25-05-2020

**#endthelockdown**

De eerste 50 handtekeningen zijn binnen! Top!

Hieronder een schat aan links naar artikelen en video's die keihard aantonen dat het tijd is voor een directe beëindiging van de huidige vorm van lockdown. Gericht aan de heren:

Heer Rutte en Hugo de Jonge:

onderstaande links bevatten alle informatie uit wetenschappelijke onderzoeken die u nodig heeft omhet overgrote deel van de beperkende maatregelen per direct op te heffen.

+Read more...

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200401_04910262/virus-niet-overdraagbaar-via-voorwerpen https://www.transitieweb.nl/gezondheid/duitse-professor-de-lockdown-was-volstrekt-onnodig/ https://principia-scientific.org/shock-israeli-study-reveals-covid19-lockdown-was-pointless/ https://asiatimes.com/2020/04/israeli-professor-offers-alternate-coronavirus-prediction/ https://www.timesofisrael.com/top-israeli-prof-claims-simple-stats-show-virus-plays-itself-out-after-70-days/ https://jewishjournal.com/israel/314118/israeli-space-agency-chair-says-israel-is-in-final-stages-of-coronavirus-pandemic/ https://www.ft.com/content/8027d913-2e2f-4d4c-93db-89bd726105f0 https://unherd.com/thepost/coming-up-epidemiologist-prof-johan-giesecke-shares-lessons-from-sweden/?=frpo https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa https://businessam.be/zweeds-top-epidemioloog-maakt-brandhout-van-lockdowns-zelden-heeft-een-onofficiele-studie-zo-veel-impact-gehad-op-de-globale-beleidsvoering/

28-04-2020

Het RIVM is niet onafhankelijk... Helaas. De belangenverstrengeling met de vaccin industrie/ big farma is enorm.

Bill Gates heeft via zijn GAVI alliantie en zijn belasting ontduikende trustfonds de Bill en Melinda Gates Foundation bijna alle instituten, en met name de WHO, die objectief zouden moeten zijn als het gaat over de #coronamaatregelen en objectief zouden moeten meten, flinke sommen geld "gegeven". Zelf bijv.

+Read more...

de BBC en Endemol krijgen geld van dit trustfonds... Wat denkt u dat de agenda is van deze man en het medisch establishment dat zich baseert op wetenschap uit de jaren "50 van de vorige eeuw? Juist..... Wat we hier meemaken is onder andere dat de Big Farma industrie zijn ultieme slag wil slaan omdat ze hun "gewone " "medicijnen" steeds slechter meer kwijt kunnen. Ze maken miljarden verlies. Al jaren.

Het immuunsysteem is vele malen complexer en sterker dan je denkt. Dat er een "one size fits all" methodiek is door middel van een vaccin is allang achterhaald . Deel alsjeblieft deze petitie en de video's van Dr. Shiva

28-04-2020