U, de petitionaris
Img 20230624 wa0010

Red natuur, rust en stilte in Schinnen: stop bungalowpark SILT

1.178 ondertekeningen

B&W Beekdaelen ondersteunt 'kleinschalige' recreatie met 43.500 overnachtingen en 100.000 unieke bezoekers in 60 vakantiehuisjes, groepsaccommodaties en horecagelegenheid in de groeve Nagelbeek, rand plateau Schimmert. Protesten van burgers worden genegeerd. Ondersteun ons!

Petitie

Wij

die nu, recent en in de toekomst genieten van natuur, rust en stilte in deze omgeving

 

constateren dat:

dat het plan voor een luxe bungalowpark in groeve, grubbe Nagelbeek een natuurgebied zal bedreigen. Fauna en flora worden opgeofferd voor 'kleinschalige' recreatie en verstening. Hiervoor is 5 jaar ontgronding nodig met de nodige overlast en verstoring. Het argument 'investering in natuur' wordt misbruikt door één ondernemer voor eigen winstbejag. Een typisch geval van greenwashing.

 

en verzoeken

B&W Beekdaelen te luisteren naar het democratisch recht van haar burgers. Op 22 juni stond in De Limburger dat 'de gemeente ondanks verzet geen onoverkomelijke bezwaren ziet tegen het bungalowpark'. Stop de wildgroei aan bungalowparken in Zuid-Limburg, hou de natuur in stand in de gemeente Beekdaelen! Stop bungalowpark SILT.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Beekdaelen 
Petitieloket:
Einddatum:
25-09-2023 
Petitionaris:
Carla Hiensch 
Organisatie:
Buurtvereniging Noa an gen Beck 

Geschiedenis

Ondertekeningen