You, the petitioner
Gemeentehuis

Red het Raadhuis Rijen

160 signatures

De gemeenteraad van Gilze en Rijen wil ambtenaren en bestuur tijdelijk verplaatsen naar het Audaxgebouw in Gilze. Maar al wel het Raadhuis afstoten. Het Raadhuis wordt dan mogelijk gesloopt. Wij vinden dit een slecht plan en roepen de gemeenteraad op om te stoppen met dit plan.

Petition

We

de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen

 

observe

  • dat verhuizen van onze gemeentelijke organisatie naar een huurpand weggegooid geld is;

  • dat de raad van Baarle-Nassau heeft aangegeven dat 'hun' deel van de ambtenaren in Baarle-Nassau moet blijven, waardoor het plan nog duurder wordt;

  • dat nog niet duidelijk is wat er met de gemeente Gilze en Rijen gaat gebeuren na 2026 (tot die datum loopt de ambtelijke samenwerking);

  • dat de raad niet naar de mening van de inwoners heeft gevraagd;

 

and request

te stoppen met het plan om bestuur en ambtenaren te verhuizen naar het Audaxgebouw en in het Raadhuis te blijven totdat duidelijk is wat er met de gemeente Gilze en Rijen gaat gebeuren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gilze en Rijen 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-13 
Lead petitioner:
Dennis van Loenhout 
Organisation:
Groen Gilze en Rijen 
Website:

History

Signatures