You, the petitioner
435829202 313393

Red het openbaar vervoer in Noord-Brabant

672 signatures

Het ov in Noord-Brabant is ziek en de provincie als opdrachtgever werkt dit in de hand door afschaling (30% t.o.v. 2019) toe te staan zonder verbeteringseisen te stellen aan gegunde partijen Arriva en Hermes. Het huidige personeelstekort en ziekteverzuim wordt te makkelijk als excuus gebruikt!

Petition

We

chauffeurs van Hermes en Arriva in Noord Brabant.

 

observe

  • Dat zowel de provincie als de vervoerders Hermes en Arriva te weinig doen om het personeelstekort en ziekteverzuim terug te dringen.
  • Ze zijn jaren te laat met het op orde brengen van de formatie en richten zich veel te veel op reductie van personeelskosten.
  • De provincie werkt hier aan mee door een te toegevende houding in plaats van uitvoering te eisen van het bestaande contract.
  • Er zijn inmiddels in 2 jaar tijd 30% arbeidsplaatsen minder dan in 2020 maar nog steeds vallen er dagelijks ritten en diensten uit waardoor passagiers en chauffeurs te maken hebben met onzekerheid, agressie, nog hogere werkdruk, afwijzen van aangevraagd verlof, te laat of helemaal niet op bestemming enzovoort!

 

and request

De provincie om uitvoering te eisen van het contract!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sooi van Weegberg 
Organisation:
FNV Streekvervoer 

History

Signatures