U, de petitionaris

Red het NTKC natuurkampeerterrein 'het Essenbos' in Ouddorp

2.641 ondertekeningen

Natuurkampeerterrein 'het Essenbos' is het laatste rustige unieke natuurkampeerterrein voor eenvoudig kamperen met respect voor de natuur in Ouddorp. Laat dit prachtige terrein in de kop van Goeree met natuur en cultuur historische waarde niet in commerciële handen vallen!

Petitie

Wij

Leden van de NTKC, de vereniging NLGO, de werkgroep OuddorpKustRuimteRust (OKRR), de ondertekenaars

 

constateren

  • Dat zoals de zaken er nu voor staan het zeer reëel is dat ons unieke natuurkampeerterrein na 15 november 2018 in handen komt van een commerciële kampeerboer.

  • Dat de mogelijke nieuwe eigenaar spreekt van een "kwaliteitsslag" voor ons terrein.

  • Dat een dergelijke commerciële "kwaliteitsslag" vrijwel zeker ten koste zal gaan van de natuur en cultuur-historische waarde van ons terrein en van de rust

  • dat wij moeten voorkomen dat dit verloren gaat!

 

en verzoeken

U om uw keuze voor een nieuwe pachter niet louter op financiële gronden te baseren, maar een bredere afweging te maken, waarin u ook de natuur en cultuur-historische waarden van ons terrein, de aanwezige rust, het ecologische beheer als ook onze doelstelling: eenvoudig natuurlijk kamperen voor een gering bedrag, betrekt, waarden die in deze tijd van almaar oprukkende commerciële activiteiten van grote waarde zijn voor de leefbaarheid van onze omgeving

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
fonds 
Petitieloket:
Einddatum:
02-12-2018 
Petitionaris:
Claar 
Organisatie:
NTKC 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen