U, de petitionaris
Voormars

Red het laatste beetje Mars van Zutphen

798 ondertekeningen

Het laatste beetje Mars (oude volkswijk) gaat gesloopt worden. Nu willen we dit graag behouden omdat het cultuur historische waarde heeft. Een stukje sentiment telt uiteraard ook mee in deze. De huidige woningen die er nog staan vormen de thuisbasis voor het Dagelijks Bestaan een hulporganisatie.

Petitie

Wij

Oud Mars-bewoners, huidige bewoners, het Dagelijks bestaan en sympathisanten

 

constateren

Dat er onvoldoende tijd en ruimte is gelaten om onderzoek te doen naar de haalbaarheid en leefbaarheid van dit laatste stukje Mars. Het heeft cultuur en historische waarde die niet verloren mag gaan.

 

en verzoeken

De Gemeente Zutphen dan wel bouwer Heijmans alsmede woonbedrijf Ieder1 de sloop van deze woningen per januari 2017 op te schorten. Te onderzoeken naar de haalbaarheid en leefbaarheid van dit laatste stukje. Onderzoek te doen naar de invulling in zijn huidige vorm dan wel in afgeslankte vorm. Het in te passen in de huidige bouwplannen. Het te bestempelen als cultuur historisch gebied en pand.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zutphen 
Petitieloket:
Einddatum:
10-04-2017 
Petitionaris:
GF de Jongh 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bewoners Mars hoeven nog niet weg

Bij deze de link naar een artikel van de Stentor. Woonbedrijf Ieder1 had een rechtszaak aangespannen bij de Rechtbank om de laatste bewoners te verdrijven.

+Lees meer...

De Rechtbank doet echter op 25 januari 2017 pas uitspraak. Kom op mensen teken!!! Laten we dit laatste stukje behouden en alles op alles zetten.

http://www.destentor.nl/regio/zutphen/bewoners-voormars-vieren-feestdagen-thuis-1.6774110

23-12-2016