U, de petitionaris
Sientje2

Red het Cultuurschip Opoe Sientje, het hart van de Kaaij

1.965 ondertekeningen

Rijkswaterstaat heeft besloten dat museumschip Opoe Sientje moet vertrekken. Een geliefde plek om te recreëren, te overnachten of een feestje te vieren. En het hart van De Kaaij. HELP door deze petitie voor het behoud van Opoe Sientje te TEKENEN en te DELEN

Petitie

Wij

Alle liefhebbers van cultuur in Nijmegen

 

constateren

  • Rijkswaterstaat maakt een beslissing waar ze de gevolgen niet van inzien.

  • Met deze actie slaan ze niet alleen in een klap de bodem uit het culturele festival de Kaaij, maar ook een prachtig museum verdwijnt.

  • Ook de accommodatie B&B, feestlocatie en sinds kort ook terras (met vergunning die door de gemeente Nijmegen is afgegeven) waar jaarlijks vele honderden mensen van genieten. Dat zal er straks niet meer zijn. Dat willen wij niet.

 

en verzoeken

Rijkswaterstaat creëert ontzettend veel goodwill als ze hun beslissing intrekken. En daarna onderhandelt over een goede oplossing.

Behoud de Opoe Sientje in de Lindenberghaven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Yes 1000 in 24 uur

Phieuw!!! 1000 handtekeningen in 24 uur! Samen zijn we sterker! Bedankt!

Maar we zijn er nog lang niet! DEEL de volgende link: https://opoesientjemoetblijven.petities.nl Bedankt!.

20-04-2017

Yes 500!!!

Wow, jullie laten er ook geen gras over groeien! 500 handtekeningen in 5 uur! Wat vinden wij het fijn om te zien dat we het met elkaar eens zijn! Nu alleen rijkswaterstaat nog! DEEL de volgende link: https://opoesientjemoetblijven.petities.nl Samen zijn we sterker! Bedankt!.

19-04-2017