You, the petitioner
Redfree2dance

Red Free2Dance!

233 signatures

Jaarlijks keert Free2Dance terug tijdens het bevrijdingsfestival in Zwolle.

Gemeente Zwolle heeft besloten het af te schaffen! Dit wegens veiligheidsredenen omtrent het verplaatsen naar de parkeerplaats van de IJsselhallen. Terwijl de organisatie juist voor de veiligheid deze lokatie heeft gekozen!

Petition

We

Alle bezoekers en liefhebbers van het dance-feest Free2Dance in Zwolle.

 

establish that:

Dat de Gemeente Zwolle dit jaarlijks terugkerende dance-feest wil afschaffen. Free2Dance is immens populair in Zwolle en wijde omstreken. Het geeft Zwolle een gezicht, en zet het op de kaart. Hiermee wordt voor jong maar ook voor oud de kans ontnomen op het populaire dance-feest. Juist op de feestelijke dag die bevrijdingsdag moet zijn!

 

and request

Hierom verzoeken wij de Gemeente Zwolle dit feest door te laten gaan op de parkeerplaats van de IJsselhallen. Gun de dance-liefhebbers hun bevrijdingsleger!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zwolle 
Petition desk:
Closing date:
2011-03-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Amir Ammar 
Website:

History

Signatures

Updates

Onbegrip over afschaffen Free2Dance Bevrijdingsdag

ZWOLLE - De organisatie van het BevrijdingsFestival Overijssel heeft geen enkel begrip voor het besluit van B en W van Zwolle om het dance-event, al jaren een populair onderdeel van het feest op 5 mei, te schrappen. De verplaatsing van dat feest van Park De Wezenlanden naar het parkeerterrein van de IJsselhallen had als doel de beheersbaarheid en de veiligheid te vergroten. Dat het college de veiligheid juist aanvoert als reden om het dance-event van de kalender te halen is de wereld op zijn kop, stelden de mensen achter het Bevrijdingsfestival gisteren tijdens een persconferentie.Bron: De Stentor - donderdag 20 januari 2011.

2011-01-21