You, the petitioner
Fc hyena

Red FC Hyena's buitenbios

178 signatures

Lieve mensen, bioscoopgangers, Amsterdammers,

Wat is er nou nog beter dan met mooi weer bij het water hangen? Met mooi weer buiten film kijken! Met die gedachte werd bij FC Hyena de Buitenbios het leven ingeroepen. Na verschillende schitterende screenings dreigt nu door een miscommunicatie met de gemeente onze Buitenbios te moeten verdwijnen. Wij hebben nooit eerder klachten gehad en zouden dus graag de gemeente aandringen ons verzoek voor de komende buitenbios volgende week opnieuw te overwegen! Help ons met het tekenen van deze petitie te laten zien dat de Buitenbios van FC Hyena een onmisbare aanvulling is op de skyline van 't IJ EN het culturele aanbod van Amsterdam. Teken en deel alsjeblieft!

Liefs medewerkers van FC Hyena

Petition

We

Bioscoopgangers

 

observe

FC Hyena's is een plek voor filmliefhebbers om samen te komen. Zodat zij met het warme weer, kunnen genieten van een film.

 

and request

toestemming van de gemeente voor onze buitenbios.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
23-11-2019 
Lead petitioner:
FC HYENA 
Organisation:
FC HYENA  
Website:

History

Signatures