U, de petitionaris
3d wenselijketorentuin

Red De TorenTuin Zaltbommel

760 ondertekeningen

Met deze petitie willen de fans, bewonderaars en gebruikers van De TorenTuin Zaltbommel ervoor zorgen dat hun stem wordt gehoord en dat er bij de ontwikkeling van de plannen voor nieuwbouw in de Agnietentuin rekening wordt gehouden met genoeg aaneengesloten ruimte voor De TorenTuin.

Petitie

Wij

Fans, bewonderaars en gebruikers van De TorenTuin Zaltbommel

 

constateren

Dat er bij de huidige plannen voor bebouwing van de Agnietentuin geen of te weinig ruimte overblijft voor De TorenTuin. De Tuin werd alom bewonderd en toegejuicht, ook omdat het de gemeente geen cent heeft gekost. Maar nu er geld kan worden verdiend met stenen, staan de bomen, bloemen en groentes in de weg. Terwijl De TorenTuin, nu een unieke groene oase in de stad, een historische en culturele ademplek is geworden voor een grote gemeenschap.

 

en verzoeken

Maak het alternatieve voorstel van Stichting De Torentuin voor bebouwing van de Agnietentuin mogelijk. Dit is een alternatief waar wij achter kunnen staan en dat ruimte en mogelijkheden geeft om het concept van de TorenTuin succesvol voort te zetten. In deze variant blijft een open aaneengesloten oppervlakte aan groen aan de gracht/singelzijde beschikbaar, met een openbare en onbebouwde rand langs de stadsmuur. Zo houden we een belangrijke groene long in de binnenstad.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zaltbommel 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2016 
Petitionaris:
Alie Bakkenes 
Organisatie:
Bewonderaars van de Torentuin 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eerste handtekeningen aangeboden in carousselvergadering op 2 juni

Aankomende donderdag 2 juni wordt de informatienota De Torentuin besproken in de carrousselvergadering van de gemeente Zaltbommel. De tot dan toe verzamelde digitale handtekeningen worden rond de klok van acht aan wethouder Adri Bragt aangeboden.

+Lees meer...

Vandaag (maandag) staat de teller op 530, dat kunnen er nog meer worden. Ondertekenen kan nog tot aan de raadsvergadering waarin het besluit wordt genomen. http://zaltbommel.notudoc.nl/cgi-bin/meeting.cgi/action=view/id=3257#

30-05-2016