U, de petitionaris
Psx 20210214 163020

Red de Kuilen

4.474 ondertekeningen

Géén grootschalige exploitatie van de Kuilen in Langenboom door een vakantiepark, restaurant en evenementenzaal. Het gebied met al haar rust, ruimte en schoonheid moet behouden blijven voor de inwoners van de gemeente, dit moet vastgelegd worden in het bestemmingsplan.

Petitie

Wij

De bewoners van Langenboom en omgeving.

 

constateren

  • Dat er plannen zijn om het bestemmingsplan te wijzigen en een vakantiepark (200 campingplaatsen met eigen sanitair en 'tiny houses') met restaurant en evenementenzaal te realiseren op het voormalige crossterrein en het strandbad in natuurgebied De Kuilen.
  • Dit zou het natuurgebied drastisch veranderen en gaat ten koste van de huidige rust, ruimte en kleinschalige recreatie voor en door de bewoners van de Gemeente Mill & St. Hubert.

 

en verzoeken

  • Om commerciële exploitatie gericht op bezoekers van buiten de regio niet toe te staan in het bestemmingsplan.

  • Natuurgebied De Kuilen te beschermen in zijn huidige vorm, met het oog op de natuur en kleinschalige recreatie voor de bewoners van Gemeente Mill & St. Hubert.

  • Om geen verdienmodel te maken van De Kuilen om zo te voorkomen dat de druk op het relatief kleine gebied te groot wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Mill en St. Hubert 
Petitieloket:
Einddatum:
18-05-2021 
Petitionaris:
Stichting Natuurgebied De Kuilen 
Organisatie:
Actiegroep 'Red de Kuilen!' 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuwe Website van Stichting Natuurgebied De Kuilen

06-08-2021

Nog geen haring de grond in en nu al massaal protest tegen camping de Kuilen; petitie 2200 keer getekend

17-02-2021