You, the petitioner
Psx 20210214 163020

Red de Kuilen

4,474 signatures

Géén grootschalige exploitatie van de Kuilen in Langenboom door een vakantiepark, restaurant en evenementenzaal. Het gebied met al haar rust, ruimte en schoonheid moet behouden blijven voor de inwoners van de gemeente, dit moet vastgelegd worden in het bestemmingsplan.

Petition

We

De bewoners van Langenboom en omgeving.

 

observe

  • Dat er plannen zijn om het bestemmingsplan te wijzigen en een vakantiepark (200 campingplaatsen met eigen sanitair en 'tiny houses') met restaurant en evenementenzaal te realiseren op het voormalige crossterrein en het strandbad in natuurgebied De Kuilen.
  • Dit zou het natuurgebied drastisch veranderen en gaat ten koste van de huidige rust, ruimte en kleinschalige recreatie voor en door de bewoners van de Gemeente Mill & St. Hubert.

 

and request

  • Om commerciële exploitatie gericht op bezoekers van buiten de regio niet toe te staan in het bestemmingsplan.

  • Natuurgebied De Kuilen te beschermen in zijn huidige vorm, met het oog op de natuur en kleinschalige recreatie voor de bewoners van Gemeente Mill & St. Hubert.

  • Om geen verdienmodel te maken van De Kuilen om zo te voorkomen dat de druk op het relatief kleine gebied te groot wordt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Mill en St. Hubert 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-18 
Lead petitioner:
Stichting Natuurgebied De Kuilen 
Organisation:
Actiegroep 'Red de Kuilen!' 
Website:

History

Signatures

Updates

Nieuwe Website van Stichting Natuurgebied De Kuilen

2021-08-06

Nog geen haring de grond in en nu al massaal protest tegen camping de Kuilen; petitie 2200 keer getekend

2021-02-17