U, de petitionaris
Dsc 0368

Red de Koeheuvels

3.321 ondertekeningen

De Koeheuvels worden verkocht! Een prachtig natuurgebied bij Maarn, geliefd bij wandelaars, natuurliefhebbers en hondenbezitters, maar heeft ook een belangrijke functie als ontmoetingsplek voor het dorp. Zie www.reddekoeheuvels.nl . Teken de petitie om te zorgen dat we de Koeheuvels niet verliezen!

Petitie

Wij

Inwoners uit Maarn en andere Heuvelrug dorpen, alsmede overige liefhebbers van de Koeheuvels

 

constateren

  • dat de Koeheuvels op de definitieve lijst "te verkopen vastgoed" van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (UH) staat,
  • en dat er in de beeldvormende raadsvergadering geen vaste voorwaarden gesteld zijn over het soort koper en/of exact behoud van functie.
  • Hierdoor lopen wij het risico de Koeheuvels te verliezen; als inwoner van Maarn of UH, als wandelaar, als hondenbaasje, als natuurliefhebber, etc.

 

en verzoeken

daarom de gemeente om de Koeheuvels óf (1) niet te verkopen en in het bezit van de gemeente te houden; óf (2) enkel te verkopen aan een natuurorganisatie met als bindende voorwaarde dat de Koeheuvels haar exacte functie blijvend behoudt: de Koeheuvels worden niet bebouwd en moeten vrij toegankelijk blijven voor mensen en loslopende honden onder appèl, voortdurend en dus zonder vervaltermijn van deze voorwaarden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrechtse Heuvelrug 
Petitieloket:
Einddatum:
26-09-2020 
Petitionaris:
Maarns inwoners initatief "Red de Koeheuvels" 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen