You, the petitioner
Oldenzaal

Red de Kerk van het Heilig Altaarsacrament

10 signatures

De Rooms-Katholieke (dus niet-modernistische) Kerk van het Heilig Altaarsacrament in Oldenzaal wordt bedreigd. De gelovigen hebben hem geschonken aan een rijke stichting, die nu de schenking te gelde wil maken! Priesters en gelovigen zijn verjaagd, laat nu de euro's maar komen! Protesteer met ons!

Petition

We

ondertekenaars, die de Katholieke kerken willen redden, te beginnen met die waar het modernisme niet gevolgd wordt

 

observe

dat de kerk van het Heilig Altaarsacrament in Oldenzaal, een schenking van de Oldenzaalse gelovigen aan de Dogmatische Unie, door die Unie nodeloos verkocht gaat worden nadat priesters en gelovigen uit de kerk gejaagd zijn, en niet teruggegeven wordt aan de gelovigen

 

and request

dat de Dogmatische Unie haar opstelling verandert en de kerk voor een redelijke vergoeding teruggeeft of -verkoopt aan de gelovigen, die deze gang van zaken bij de schenking nooit bedoeld hebben en al helemaal niet voorzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
kerkbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-01 
Lead petitioner:
Paul van Isselt 
Organisation:
Trouw Katholiek 

History

Signatures