U, de petitionaris

Red de Javaanse frikandel

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


De vries maakt hele lekkere snacks waaronder de Javaanse frikandel, een grove frikandel met speciale kruiden. sinds een paar maanden uit productie genomen en nu al niet meer leverbaar. met deze petitie vragen we de Vries Foods de beslissing terug te draaien. we vragen ook om een vegan variant !

Petitie

Wij

Snack entousiasts, en iedereen die eten lekker vind

 

constateren

Dat de javaanse frikandel ons onterecht is ontnomen

 

en verzoeken

Herintroductie van de Javaanse frikandel voor het einde van dit jaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
31-08-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Henri Sibering 
Organisatie:
Snackbar aan de Maas 

Geschiedenis

Ondertekeningen