You, the petitioner
Vdpekstraat bomen

Red de bomen in de Van der Pekstraat Amsterdam-Noord

103 signatures

Stadsdeel Noord wil 75 gezonde bomen kappen in de Van der Pekstraat. Hoe de straat eruit komt te zien is onduidelijk. Vindt u het ook zonde als de bomen gekapt worden en wilt u ook dat omwonenden en belanghebbenden inspraak hebben in wat er met de bomen en de straat gebeurt? Teken de petitie!

Petition

We

Bewoners van de Van der Pekbuurt en passanten/gebruikers van de Van der Pekstraat

 

establish that:

dat er een kapvergunning is aangevraagd voor de 75 bomen in de Van der Pekstraat, Amsterdam-Noord, als deel van de plannen om deze straat opnieuw in te richten. Wij constateren ook dat er geen inspraak is geweest over de herinrichting van de straat en bijbehorende bomenkap. Daarbij constateren wij dat de financiering niet openbaar wordt gemaakt en dat er onduidelijkheid is over het terugplaatsen van nieuwe bomen.

 

and request

het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord deze kapvergunning NIET te verlenen of - indien de vergunning al is afgegeven - de uitvoering van het kappen van de bomen op te schorten, totdat er overleg is geweest met omwonenden en gebruikers van de Van der Pekstraat en totdat alle alternatieven goed zijn onderzocht.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam Noord 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-23 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Bewoners buurtinitiatief 

History

Signatures