U, de petitionaris
Schermafbeelding 2023 02 08 185046

Red Café Cafetaria de Ploeg in Liempde

14 ondertekeningen

Al ruim 16 jaar zijn wij de trotse eigenaren van Café Cafetaria de Ploeg en nu dreigt het voortbestaan van onze trots te stoppen. Steun ons met een handtekening voor het behoud van Café Cafetaria De Ploeg!

Wij willen Liempde bruisend houden en onze Liempdse familie altijd verwennen met wat lekkers! Steun ons met een handtekening voor het behoud van Café Cafetaria de Ploeg!

Petitie

Wij

sympathisanten van Café Cafetaria de Ploeg

 

constateren dat:

  • In de zomer van 2022 werden wij verrast met een oproep van de rechtbank dat de pandeigenaar het huurcontract wil opzeggen.
  • De eigenaar wil het geliefde Café en Cafetaria slopen en 6 huurappartementen bouwen.

 

en verzoeken

de gemeente Boxtel om de Liempdse belangen te behartigen en te vechten voor het behoud van onze trotse café en cafetaria door de eigenaar geen vergunning te geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Boxtel 
Petitieloket:
Einddatum:
27-03-2023 
Petitionaris:
Liang 
Organisatie:
Café Cafetaria De Ploeg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

UPDATE: PETITIE GAAT WEER DOOR!!!

Beste allen,

Een update over de situatie: De petitie gaat weer door!!!

De vordering (eis) van de pandeigenaar voor huuropzegging is (voorlopig) ingetrokken, maar dat was puur uit reactie van onze petitie. In het brief van de intrekking is gebleken dat ze al medio 2022(!) al aan het overwegen was om de zaak in te trekken en ons onnodig laat stressen!

Ook loopt de principeverzoek voor bestemmingsplanwijziging bij de gemeente Boxtel nog! Wij gaan eind maart in gesprek met de wethouder van de gemeente Boxtel.

+Lees meer...

Wij zullen jullie steun gebruiken om Café Cafetaria De Ploeg te behouden!

Deel de petitie en steun ons!

Groet,

Café Cafetaria De Ploeg

14-02-2023

Juridische zaak wordt ingetrokken

We hebben te horen gekregen dat de pandiegenaar haar juridische zaak voorlopig heeft ingetrokken. Wij willen iedereen bedanken voor hun steun!.

12-02-2023

8 februari - Start petitie "Red De Ploeg!"

Op 8 februari 2023 is de petitie "Red De Ploeg!" gestart. Steun ons voor het behouden van Café Cafetaria De Ploeg in Liempde!.

08-02-2023