You, the petitioner
Schermafbeelding 2023 02 08 185046

Red Café Cafetaria de Ploeg in Liempde

14 signatures

Al ruim 16 jaar zijn wij de trotse eigenaren van Café Cafetaria de Ploeg en nu dreigt het voortbestaan van onze trots te stoppen. Steun ons met een handtekening voor het behoud van Café Cafetaria De Ploeg!

Wij willen Liempde bruisend houden en onze Liempdse familie altijd verwennen met wat lekkers! Steun ons met een handtekening voor het behoud van Café Cafetaria de Ploeg!

Petition

We

sympathisanten van Café Cafetaria de Ploeg

 

establish that:

  • In de zomer van 2022 werden wij verrast met een oproep van de rechtbank dat de pandeigenaar het huurcontract wil opzeggen.
  • De eigenaar wil het geliefde Café en Cafetaria slopen en 6 huurappartementen bouwen.

 

and request

de gemeente Boxtel om de Liempdse belangen te behartigen en te vechten voor het behoud van onze trotse café en cafetaria door de eigenaar geen vergunning te geven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Boxtel 
Petition desk:
Closing date:
2023-03-27 
Lead petitioner:
Liang 
Organisation:
Café Cafetaria De Ploeg 
Website:

History

Signatures

Updates

UPDATE: PETITIE GAAT WEER DOOR!!!

Beste allen,

Een update over de situatie: De petitie gaat weer door!!!

De vordering (eis) van de pandeigenaar voor huuropzegging is (voorlopig) ingetrokken, maar dat was puur uit reactie van onze petitie. In het brief van de intrekking is gebleken dat ze al medio 2022(!) al aan het overwegen was om de zaak in te trekken en ons onnodig laat stressen!

Ook loopt de principeverzoek voor bestemmingsplanwijziging bij de gemeente Boxtel nog! Wij gaan eind maart in gesprek met de wethouder van de gemeente Boxtel.

+Read more...

Wij zullen jullie steun gebruiken om Café Cafetaria De Ploeg te behouden!

Deel de petitie en steun ons!

Groet,

Café Cafetaria De Ploeg

2023-02-14

Juridische zaak wordt ingetrokken

We hebben te horen gekregen dat de pandiegenaar haar juridische zaak voorlopig heeft ingetrokken. Wij willen iedereen bedanken voor hun steun!.

2023-02-12

8 februari - Start petitie "Red De Ploeg!"

Op 8 februari 2023 is de petitie "Red De Ploeg!" gestart. Steun ons voor het behouden van Café Cafetaria De Ploeg in Liempde!.

2023-02-08