U, de petitionaris
Cbcd5163 140e 42fb bf83 9b6f8aa8ba1d

Realiseer een outdoor fitness-station in Anna Paulowna

67 ondertekeningen

Bij het ondertekenen van deze petitie laat je zien dat je voorstander bent van het realiseren van een buiten fitness station in Anna Paulowna. Hoe meer mensen deze petitie ondertekenen hoe beter zo kunnen we de gemeente HK overtuigen dat dit een voorziening is die nu nog ontbreekt.

Petitie

Wij

jong en oud die het leuk lijkt om buiten te sporten

 

constateren dat:

  • Een outdoor fitnessstation is vrij toegankelijk voor iedereen in de buurt, waardoor mensen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus ervan kunnen profiteren zonder extra kosten.
  • Een outdoor fitnessstation stelt je in staat om te trainen in de frisse lucht en te genieten van de natuurlijke omgeving.
  • Flexibele trainingstijden: Je kunt op elk gewenst moment gaan trainen.
  • Een outdoor fitnessstation biedt talloze voordelen voor de lokale gemeenschap: het zorgt zowel voor een gezonde en actieve levensstijl, en het bevordert sociale interactie en versterkt de band tussen buurtbewoners.

 

en verzoeken

een outdoor fitness-station te helpen realiseren voor de inwoners van Anna Paulowna.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hollands Kroon 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2023 
Petitionaris:
Jaimy Holkamp 

Geschiedenis

Ondertekeningen