You, the petitioner
Cbcd5163 140e 42fb bf83 9b6f8aa8ba1d

Realiseer een outdoor fitness-station in Anna Paulowna

67 signatures

Bij het ondertekenen van deze petitie laat je zien dat je voorstander bent van het realiseren van een buiten fitness station in Anna Paulowna. Hoe meer mensen deze petitie ondertekenen hoe beter zo kunnen we de gemeente HK overtuigen dat dit een voorziening is die nu nog ontbreekt.

Petition

We

jong en oud die het leuk lijkt om buiten te sporten

 

establish that:

  • Een outdoor fitnessstation is vrij toegankelijk voor iedereen in de buurt, waardoor mensen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus ervan kunnen profiteren zonder extra kosten.
  • Een outdoor fitnessstation stelt je in staat om te trainen in de frisse lucht en te genieten van de natuurlijke omgeving.
  • Flexibele trainingstijden: Je kunt op elk gewenst moment gaan trainen.
  • Een outdoor fitnessstation biedt talloze voordelen voor de lokale gemeenschap: het zorgt zowel voor een gezonde en actieve levensstijl, en het bevordert sociale interactie en versterkt de band tussen buurtbewoners.

 

and request

een outdoor fitness-station te helpen realiseren voor de inwoners van Anna Paulowna.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hollands Kroon 
Petition desk:
Closing date:
2023-07-01 
Lead petitioner:
Jaimy Holkamp 

History

Signatures