You, the petitioner

Reaguurdersronde moet terug!

In aflevering 186 van dumpertreeten zat er geen reaguurdersronde in, dit vinden wij als reaguurders onacceptabel. https://www.dumpert.nl/mediabase/7717459/8fe1332e/krakdumpertreeten(186)inje_bak.html


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd.

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Petition

We

Reaguurders

 

observe

Dat er geen reaguurdersronde in afl 186 zat, dit willen we niet nog een keer meemaken.

 

and request

Dat de reaguurdersronde terug komt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Erik Gortjes 
Organisation:
Dumpert Reaguurders 

History

Signatures