You, the petitioner
Pres mooier bergen 111016 322

Raad, wij kiezen 'In Harmonie'

1,084 signatures

Het is nog niet te laat om de gemeenteraad te laten weten dat wij kiezen voor plan 'In Harmonie'! 'In Harmonie' staat voor een kleinschalig plan, biedt een plek voor iedereen en wordt een mooie passende entree voor het centrum van Bergen.

Petition

We

Inwoners en liefhebbers van Bergen kiezen voor kleinschaligheid met een sociaal karakter.

 

establish that:

Het plan van 'In Harmonie' biedt ruimte voor sociale woningbouw, zzp-ers, detailhandel, zorg en welzijn, toerisme, local food, horeca en markten. Dit alles vorm gegeven in een kleinschalig, creatief en groen project zoals dat bij Bergen past.

 

and request

Wij verzoeken de gemeenteraad om naar de stem van de inwoners van Bergen te luisteren en te kiezen voor 'In Harmonie'.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bergen NH 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-29 
Organisation:
Inwoners van Bergen 
Website:

History

Signatures

Updates

Raadsvergadering van 29 november.

Gisteravond was de openbare raadsvergadering. Met een recordaantal insprekers probeerde heel veel mensen het college te overtuigen dat de bewoners van Bergen niets zien in het grootschalige plan, 'De 7 dorpelingen'.

+Read more...

En we hadden wat aan te bieden, meer dan 1000 mensen ondertekenden deze petitie! De stemming was 3 tegen 4 voor 'De 7 dorpelingen'. Waarmee we helaas de net een minderheid hebben. Maar we geven niet op, er is hoop want het college ziet toch wel in dat het huidige plan weinig draagvlak heeft. Wat kunnen we nog doen? Jij kunt helpen door zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om de petitie te ondertekenen!

2016-11-30

De eerste 100 zijn binnen!

Yes, de eerste 100 stemmen zijn binnen. Om dit echt een succes te maken hebben we nog veel meer stemmen nodig! Delen is fijn en....

+Read more...

moedig vooral ook anderen aan om de petitie te tekenen.

Dank zover en 'let rock'!

2016-11-15