U, de petitionaris
409743 4058205967974 1519820105 n

Pup gebeten, wij komen in actie

7 ondertekeningen

Loop je in het park met je hond, wordt deze ineens gegrepen door een Stafford!

De eigenaar wilt geen verantwoordelijkheid nemen en laat zijn hond nog steeds zonder muilkorf uit en ziet geen gevaar! De volgende keer is het een kind, ik laat het niet zover komen! u toch ook niet? TEKEN NU!

Petitie

Wij

de eigenaresse van de aangevallen pup, hondenbezitters, buurtbewoners, parkbezoekers en gezinnen

 

constateren

Waarom zou u tekenen? ten eerste: omdat de eigenaar van de hond het gevaar niet onder ogen wil zien, terwijl dit (voor zover wij weten) het tweede bijtincident is. ten tweede: de hond heeft vroeger haar eigen pups gebeten! ten derde: een pup dood had kunnen zijn als de beet een paar cm naar beneden was ten vierde: de man zei dat ze beet omdat ze schrok, maar ze heeft 10 min vastgehouden voordat ze losliet, stel je voor dat ze de volgende keer schrikt van een kind!

 

en verzoeken

Deze hond moet ieder geval weg bij deze man! Hij is veel weg, laat haar niet goed uit, laat staan opvoeden! Zulke beschadigde honden hebben een goede baas nodig.

Ik zou het liefst zien dat ze een andere baas krijgt en een goede opvoeding.

Mocht ze toch bij deze man blijven dat wilen wij dat ze op zijn minst gemuilkorft moet worden in het park, zodat iedereen weer veilig en rustig in het park kan lopen! Zowel met honden als kinderen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
19-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Tessa Bieshaar 

Geschiedenis

Ondertekeningen