You, the petitioner
Pumptrack zeeland

Pumptrack in Zeeland, Maashorst

477 signatures

Speeltuinen voor kleinere kinderen zie je overal. Wanneer ze ouder worden stoppen ze al snel met buitenspelen en gaan ze liever gamen. Dat komt niet omdat kinderen binnen willen spelen, maar omdat ze nergens naar toe kunnen. De pumptrackbaan in ons dorp Zeeland geeft jongeren een plek om actief te zijn.

Petition

We

Alle kinderen, jongeren (en ouders) in ons dorp Zeeland en iedereen die graag buiten wil spelen.

 

establish that:

Dat teveel kinderen en jongeren:

  • onvoldoende beweging krijgen.
  • maar weinig buiten komen.
  • door het vele schermgebruik weinig contact met elkaar hebben

doordat er geen uitdagende speelmogelijkheden buiten zijn.

 

and request

De gemeente een asfalt pumptrackbaan te maken, zodat kinderen en jongeren daar samen kunnen komen en kunnen sporten. Eerder is dat in Uden niet gelukt. Mogelijk dat sponsoring uitkomst biedt om dit in Zeeland wel te realiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Maashorst 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sofie Rammers 

History

Signatures

Updates

Op school

De petitie is nu een paar dagen bezig. En het gaat al best goed.

+Read more...

Eergisteren heb ik ook op school verteld dat ik deze petitie gestart ben en vandaag mocht ik bij de directrice van onze school langs komen en zij gaat navragen of ik ook op een andere school wat mag vertellen over deze petitie.

Er hebben nu al bijna 350 mensen deze petitie ondertekend. Het zou helemaal fijn zijn als jullie de petitie ook via facebook willen delen zodat nog meer mensen de petitie zien en hun handtekening willen zetten.

2022-02-23