U, de petitionaris
2018 027 nieuw obstakel voor project 7 cablepark rotterdam zicht op binnenbak

Project 7, Eddy en Sander terug in leiding op wakepark

1 ondertekening

Wij willen Eddy en Sander terug als leiding en baandraaiers. Zij wonen op locatie en daardoor is het ideaal voor beslissingen voor opening of sluiting van de baan. Bovendien zijn Eddy en Sander zeer bekwaam als het gaat om zowel de baan/techniek, planning en reserveringen en bovenal veiligheid.

Petitie

Wij

Vaste klanten/vrienden, abonnementhouders, beginnende waterskiƫrs en wakeboarders, pro wakeboarders

 

constateren

  • Gelijk een gemis zonder Eddy en Sander als leiding en baandraaiers. - De baan werd goed onderhouden. De obstacles werd grondig naar gekeken. Alle onderdelen (obstacles, trappen, drijvende baan) werden grondig schoongemaakt. Het zijn de kleine details die tellen.
  • Planning, opening en sluiting, het kan zoveel beter op locatie.
  • Ze hebben de contacten in de regio en kunnen daardoor iedereen op de hoogte te houden. (bijvoorbeeld maatregelen en/of afsluiting van de wegen, evenementen etc)

 

en verzoeken

Eddy en Sander terug in leiding van het wakepark. Zowel planning, onderhoud en reserveringen/betalingen. Neem een blik op de toekomst en laat dit park zijn glorie behouden en uitbreiden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Petitionaris:
Wake Wake 

Geschiedenis

Ondertekeningen