You, the petitioner
Oudonderwijs

Progressie in het onderwijs

63 signatures

Het onderwijssysteem is verouderd en onlogisch. Centraal staat het reproduceren van informatie, waardoor creativiteit en innovativiteit worden verwaarloosd. Zie ook het Democratisch Onderwijs-manifest over het huidige onderwijssysteem

Petition

We

Leerlingen en oud-leerlingen die verandering willen zien binnen het onderwijs

 

observe

Middelbare scholen draaien enkel en alleen om cijfers. Ze presteren voldoende wanneer de leerlingen correct worden begeleid naar het examen, ieders belangrijkste momentopname. Leerlingen zitten 4-6 (soms 7) jaar op school, op weg naar een examen, in plaats van de maatschappij. De jeugd wordt opgeleid om informatie te herhalen in plaats van creatief na te denken.

 

and request

Dat de overheid, onderwijsinstellingen en de maatschappij in zijn geheel het nut inzien van verandering in het onderwijssysteem. Ik hoop dat er serieus en kritisch wordt gekeken naar het onderwijs en mijn opmerkingen over het onderwijs in mijn manifest.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-28 
Lead petitioner:
Wouter Keijzer 
Website:

History

Signatures