You, the petitioner
2018 09 14 %285%29

Preventief platform risicojongeren en (zelf)uitsluiting arbeidsmarkt.

2 signatures

Jongerenplatform om gezamenlijke projecten vanuit te ontwikkelen en uit te voeren wanneer het huidige stelsel niet tot succesvolle participatie leidt. Onafhankelijke organisatie die inspeelt op de arbeidsmarkt waar vaak geen plek is voor jongeren die juist gebaat zijn bij netwerken en sturing.

Petition

We

Als het gaat om alternatieven bieden voor deze doelgroep nemen wij een pro-actieve houding aan.

 

observe

Met al decennia lang onderzoeken die telkens aantonen dat de arbeidsmarkt niet voor iedereen dezelfde kansen biedt. Blijven acties uit en dus een groep jongeren buitengesloten. Links- of rechtsom creëren we hiermee onze toekomstige risicojeugd en probleemjongeren die het vertrouwen in zowel staat als maatschappij verliezen, daarmee vaak ook zichzelf. Met alle gevolgen van dien. (ook voor de samenleving)

 

and request

Wat wij voor elkaar willen krijgen is ondersteuning in expertise, netwerk en middelen om het beleid te ontwikkelen en een (pilot) programma vorm te geven. We hopen dat de gemeente ons hierbij wil steunen. Aangezien het voor de politiek niet handig is om werkgevers op te jagen een doelgroep aan te nemen, is het naar onze mening ook niet handig het probleem in de wachtkamer te zetten van de oneindige discussie Links/Rechts. Hierbij ons voorstel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-15 
Lead petitioner:
Salaheddine Serghini 
Organisation:
Wij zijn een groepje ervaringsdeskundigen in samenwerking met maatschappelijk betrokken organisaties. Waaronder Buzinezzclub, Power by peers en Dok030. 
Website:

History

Signatures