U, de petitionaris
Petitie

Praktijkhuis Inspiration, DE missende schakel binnen de zorg voor eetstoornissen

493 ondertekeningen

Onze droom is om 'Praktijkhuis Inspiration' te realiseren. Praktijkhuis Inspiration wil graag een veilig 'huis' bieden waar iedereen die worstelt met een eetstoornis (en hun naasten) welkom is om geïnspireerd te worden op hun weg naar herstel en bovenal te mogen ZIJN.

Petitie

Wij

Een ieder die direct of indirect betrokken is bij het verbeteren van de zorg rondom eetstoornissen.

 

constateren

  • Binnen de gemeente Haarlemmermeer ontbreekt de missende schakel in de zorg rondom eetstoornissen.
  • Deze schakel is Praktijkhuis Inspiration. Onze missie is het vanuit een veilige plek bij te dragen aan herstel van mensen met een eetstoornis en hun naasten.
  • Er is dringend behoefte aan een plek om de maandenlange wachttijden te overbruggen, de mogelijkheid tot persoonsgerichte begeleiding of behandeling en nazorg. Bovenal een plek om te kunnen ZIJN!

 

en verzoeken

de gemeente Haarlemmermeer, in casu de wethouder zorg en welzijn, om samen te werken met onze stichting om 'Praktijkhuis Inspiration' te realiseren binnen de gemeente Haarlemmermeer.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Haarlemmermeer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2021 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Asli Hoek 
Organisatie:
Stichting Praktijkhuis Inspiration - www.praktijkhuisinspiration.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Praktijkhuis Inspiration: De tussenstand

Beste ondertekenaars,

We zijn onder de indruk van en enorm dankbaar voor jullie respons. 450 handtekeningen op het moment van dit bericht !!! Twee weken geleden trapten wij af met ons initiatief: We onthulden ons door Amanda Bisesser ontworpen logo, de door Anouk Groeneweg gebouwde website ging online, de Crowdfund op GoFundMe startte, tegelijk met deze petitie en op social media gingen we los op Insta, Facebook, LinkedIn (allen Praktijkhuis Inspiration) en Twitter (@PHI_2020).

+Lees meer...

De respons tot nu toe overtreft onze stoutste verwachtingen en geeft ons meer energie dan ooit in een Duracell batterij gepropt zal kunnen worden. Het is nu aan ons om deze vliegende start te bestendigen, maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie blijvende steun. Wat kunnen jullie zoal doen om samen met ons Praktijkhuis Inspiration te realiseren? - Blijf ons volgen op onze website, op social media of abonneer je op onze nieuwsbrief, de enige echte Inspiration Post. - Wil je actief worden binnen de Stichting Praktijkhuis Inspiration organisatie of bij het 'bouwen' aan het Praktijkhuis, meld je aan via de website. - En last but not least: SPREAD THE WORD, overal en bij wie je ook maar tegenkomt.

Liefs, Anouk Groeneweg, Asli Hoek & Lex Vink

04-10-2020