You, the petitioner
Petitie

Praktijkhuis Inspiration, DE missende schakel binnen de zorg voor eetstoornissen

483 signatures

Onze droom is om 'Praktijkhuis Inspiration' te realiseren. Praktijkhuis Inspiration wil graag een veilig 'huis' bieden waar iedereen die worstelt met een eetstoornis (en hun naasten) welkom is om geïnspireerd te worden op hun weg naar herstel en bovenal te mogen ZIJN.

Petition

We

Een ieder die direct of indirect betrokken is bij het verbeteren van de zorg rondom eetstoornissen.

 

observe

  • Binnen de gemeente Haarlemmermeer ontbreekt de missende schakel in de zorg rondom eetstoornissen.
  • Deze schakel is Praktijkhuis Inspiration. Onze missie is het vanuit een veilige plek bij te dragen aan herstel van mensen met een eetstoornis en hun naasten.
  • Er is dringend behoefte aan een plek om de maandenlange wachttijden te overbruggen, de mogelijkheid tot persoonsgerichte begeleiding of behandeling en nazorg. Bovenal een plek om te kunnen ZIJN!

 

and request

de gemeente Haarlemmermeer, in casu de wethouder zorg en welzijn, om samen te werken met onze stichting om 'Praktijkhuis Inspiration' te realiseren binnen de gemeente Haarlemmermeer.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Haarlemmermeer 
Petition desk:
Closing date:
2021-01-20 
Lead petitioner:
Asli Hoek 
Organisation:
Stichting Praktijkhuis Inspiration - www.praktijkhuisinspiration.nl 
Website:

History

Signatures

Updates

Praktijkhuis Inspiration: De tussenstand

Beste ondertekenaars,

We zijn onder de indruk van en enorm dankbaar voor jullie respons. 450 handtekeningen op het moment van dit bericht !!! Twee weken geleden trapten wij af met ons initiatief: We onthulden ons door Amanda Bisesser ontworpen logo, de door Anouk Groeneweg gebouwde website ging online, de Crowdfund op GoFundMe startte, tegelijk met deze petitie en op social media gingen we los op Insta, Facebook, LinkedIn (allen Praktijkhuis Inspiration) en Twitter (@PHI_2020).

+Read more...

De respons tot nu toe overtreft onze stoutste verwachtingen en geeft ons meer energie dan ooit in een Duracell batterij gepropt zal kunnen worden. Het is nu aan ons om deze vliegende start te bestendigen, maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie blijvende steun. Wat kunnen jullie zoal doen om samen met ons Praktijkhuis Inspiration te realiseren? - Blijf ons volgen op onze website, op social media of abonneer je op onze nieuwsbrief, de enige echte Inspiration Post. - Wil je actief worden binnen de Stichting Praktijkhuis Inspiration organisatie of bij het 'bouwen' aan het Praktijkhuis, meld je aan via de website. - En last but not least: SPREAD THE WORD, overal en bij wie je ook maar tegenkomt.

Liefs, Anouk Groeneweg, Asli Hoek & Lex Vink

2020-10-04