BELANGRIJKE MEDEDELING
Geweldig dat 3.475 mensen deze petitie hebben ondertekend, maar de haast genante vertoning in de Tweede Kamer op dinsdagavond 21 januari 2014 heeft weer duidelijk gemaakt dat dit aantal het verschil niet gaat maken.
Ondanks de moeite die burgers links en rechts hebben genomen is één ding duidelijk geworden. Willen wij gehoord worden, dan is het zaak dat wij krachten bundelen.
Het BurgerforumEU beschikt momenteel over de grootste slagkracht. Zeker als het gaat om het belang van Nederland en daarmee uw belang. Wij zouden het op prijs stellen als u uw steun wilt geven aan dit initiatief. Dit kan door middel van het liken van de facebook pagina van het BurgerforumEU. De pagina vindt u via deze link: https://www.burgerforum-eu.nl
Staat uw handtekening nog niet bij de meer dan 64.000 handtekeningen die het BurgerforumEU reeds heeft verzameld? Teken dan alsnog, want de teller loopt gewoon door. Hier kunt u tekenen: https://www.burgerforum-eu.nl/
Op naar een beter en eerlijker Nederland. Een Nederland van de burger en niet een Nederland van de politieke elite en het grootkapitaal.
Dank voor uw medewerking en deel de informatie over het burgerforum zo veel mogelijk!
burgers van Nederland,
Dat de EU, de euro en banken ongeschikt zijn om de economie uit de crisis te loodsen. De Nederlandse economie zakt steeds verder weg als gevolg van de aantasting van het besteedbare inkomen en de koopkracht, stijgende werkloosheid en faillissementen, lagere consumptie en investeringen, vastgelopen woningmarkt en vermindering van -kwalitatieve- werkgelegenheid.
Een beleid te gaan voeren dat gericht is op versterking van de economie door: - het terugnemen van de soevereiniteit, waardoor alle belangrijke beslissingen met betrekking tot de toekomst van de Nederlandse economie en samenleving onafhankelijk door de Nederlandse overheid worden genomen. - het actief stimuleren van lokale en regionale economische initiatieven. - het scheppen van een nieuwe Nederlandse munt voor binnenlands gebruik, voorlopig nog als complementaire munt naast de euro. - het in circulatie brengen van schuldvrij en rentevrij geld via een publieke en onder democratische controle staande instelling. - het aanwenden van de pensioenreserves -totaal ongeveer 1.000 miljard euro- voor de versterking van de Nederlandse economie in ruime zin. - het stimuleren van het midden- en kleinbedrijf en innovaties die toepasbaar zijn op kleine(re) schaal. - het spaargeld niet gebruiken voor het herkapitaliseren van banken maar voor versterking van de Nederlandse economie. - een bailout voor burgers en bedrijven. - een gegarandeerd basisinkomen voor alle Nederlandse huishoudens zolang de werkgelegenheid nog onvoldoende is.