U, de petitionaris
Dscf2894

Plaats een herinneringsbeeld voor Ramses in de Jordaan

752 ondertekeningen

Laten wij als buurtbewoners, ondernemers en werknemers in De Jordaan onze buurtkat en liefdesambassadeur Ramses eren door hem een vaste plaats in ons midden te geven door middel van een bronzen beeld, zodat hij ons kan blijven herinneren aan de warmte en liefde waarmee hij ons wist te verbinden.

Petitie

Wij

Bewoners, ondernemers en werknemers in De Jordaan

 

constateren dat:

Ramses was zeer geliefd in De Jordaan. Reportages over hem in de loop van zijn leven gemaakt door AT5 en artikelen in Het Parool en De Telegraaf, meldingen over hem op social media en na zijn overlijden een overweldigend aantal berichten in zijn "Lieve Woordjes aan Ramses"-boek geschreven door zijn bewonderaars en de bloemenhulde plus items op social media getuigen hiervan.

 

en verzoeken

toestemming voor de permanente plaatsing van een beeld van Ramses op ware grootte.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
19-01-2024 
Petitionaris:
Arnold van Maanen 
Organisatie:
Buurtbewoners, ondernemers en werknemers in De Jordaan 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuw initiatief voor financiele steun mede a.d.h.v. deze petitielijst

Beste Ramses vrienden, Met een initiatief om en een beeldje en een muurschildring van Ramses in De Jordaan te realiseren vragen wij de gemeente Amsterdam om aanvullende financiele steun. Gesteund met deze petitielijst.

+Lees meer...

Steun a.u.b. dit initiatief op: https://centrumbegroot.amsterdam.nl/plan/47094 Inloggen en postcode heeft als doel om via een link naar jouw mail te controleren of er een echt persoon achter de stem zit en een idee te krijgen van waar Ramses vrienden vandaan komen. Begeleid jouw online steun a.u.b. met een warme tekst over Ramses. Bedankt, Arnold

Dear Ramses friends, With an initiative to realize both a statue and a wall painting of Ramses in De Jordaan, we ask the city of Amsterdam for supplementary financial support. Supported with this petition list. Please support this initiative at: https://centrumbegroot.amsterdam.nl/plan/47094 Logging in and giving your ZIP code only serves the purpose of supplying you with a link in your mail to make sure a real live person is voting and to get an idea of where Ramses friends come from. Please attach some warm words about Ramses to your online support. thanks, Arnold

25-03-2024

AT5: Jordanezen willen een standbeeld voor kat Ramses, maar kan dat zomaar?

De stad is heel wat beelden van iconische Amsterdamse figuren rijk en als het aan de Jordaan ligt komt daar straks nog eentje bij. Zo startte de buurt een petitie om een standbeeld van de onlangs overleden buurtkat Ramses (...) lees verder.

01-11-2023