You, the petitioner

Plaats camera's in de liften van Lincolnweg 22

1 signature

Vaak worden onze liften vervuild met verschillende soorten afval, variërend van geopende post tot achtergelaten etensresten en zelfs onhygiënische uitwerpselen. Dit zorgt niet alleen voor een onaangename en onhygiënische omgeving, maar vormt ook een potentieel gevaar voor de veiligheid van bewoners.

Om dit probleem aan te pakken en onze woonomgeving veiliger en schoner te maken, roepen wij als bewoners van Lincolnweg 22, onder leiding van Lieven de Key, op tot actie. We vragen dringend om beveiligingscamera's in de liften te installeren. Deze camera's zullen niet alleen helpen bij het identificeren van daders van vandalisme en vervuiling, maar ook toekomstige incidenten voorkomen.

Door het ondertekenen van deze petitie tonen we onze steun voor dit initiatief en dringen we er bij de verantwoordelijke partijen op aan om actie te ondernemen. Laten we samenwerken om onze gemeenschappelijke ruimtes veiliger en schoner te maken, zodat we kunnen genieten van een prettige woonomgeving waarin iedereen zich thuis voelt."

Petition

We

Bewoners van Lincolnweg 22

 

establish that:

  • de liften regelmatig vervuild worden met verschillende soorten afval, waaronder ongeopende post, achtergelaten etensresten en zelfs onhygiënische uitwerpselen
  • deze situatie zorgt voor een onaangename en onhygiënische omgeving in de liften
  • het niet alleen storend is voor bewoners, maar ook een potentieel gevaar vormt voor hun veiligheid en welzijn

 

and request

Ons verzoek is gericht aan de beheerders van Lincolnweg 22, onder leiding van Lieven de Key, om actie te ondernemen tegen de vervuiling en onveiligheid in de liften door de installatie van beveiligingscamera's in de liften.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
A. Salvi  

History

Signatures